Първи неща за появата на ново бебе

Във всяко семейство няма по-прекрасен момент от този, да се появи в него дете. А още по-хубаво от това е близнаци да имате, или да сте семейство с повече деца на различна възраст. Тогава всички разходи, грижи и нерви естествено се удвояват – трябват повече от една детска кошарка, детска количка, столче за кола, столче за хранене, играчки, кукли, акумулаторна кола, колело, триколка, батут, трябва да се обзаведете и с бебефон, помпа за кърма…, но и щастливите мигове заедно с това се удвояват, приключенията и усмивките, които всеки ден ще изживявате с децата си.

Можете да се снабдите с помпа за кърма от сайта.

Максимално удобна и абсолютно комфортна е детска количка за близнаци, независимо дали са близнаци или родени последователно, за тях е достатъчно стабилна. Количката трябва на всички ваши критерии да отговаря, да е съобразени с начина ви на живот, да ви е максимално удобна и комфортна при излизанията на разходка или по работа. Ако обичате да пазарувате и предимно в големите магазини да излизате и моловете, ще ви е необходима детска количка с голям кош за багаж и големи стабилни гуми, а не триколка. Ако сте спортна натура, то в магазините има и прекрасни олекотени модели детска количка за близнаци, които идеално ще допаднат на начина ви на живот, или количка, която се преобразува в колело. Но каквато и бебешка триколка да изберете, най-важното е, че на детето си ще имате възможност часове безгрижни разходки да осигурите в стабилно и сигурно возило, а на себе си щастие от добрия избор и спокойствие!

BeSafe iZi Up X3 е столче за кола, специално разработено на най-претенциозните изисквания да отговори за безопасност при страничен челен удар. Куките за колана на столче за кола, които са премахнати обикновено с неправилна употреба, чрез автомобилния колан с iZi Up X3 геометрия ще бъде над таза на детето, съгласно указаната на производителя на автомобила ви. Регулира се височината на гърба и положението на подглавника с едно действие. Има и автоматично регулиране на раменния колан.

Позицията за почивка и спане може от детето да бъде регулирана; при страничен удар има SIP – защита. Височината на седалката се коригира, докато седи детето, а позицията на подглавника и маршрутизатора за автомобилния колан с растежа на детето може да се коригира. Към това столче за кола за кола има коланче за фиксирането му в автомобила включено. Правилно поставения водач за колана до по-малък риск води за неправилна употреба.Има на колана и затворен маршрутизатор.