Детски колички и столчета за кола

Адаптирай се и оцелявай – това е мотото на Phil&Teds, новозеландска компания, стартирала своята дейност в производство на столче за кола, следвайки неотлъчно своите приоритети да предлага продукти на клиентите си, които са с иновативен дизайн, изключително високо качество и свеж, младежки дух. Изискванията за столчета за кола са най-важни -ECE R44/03 и ECE R44/04 и са спазени напълно.

Тяхното столче за кола (което можете да купите от сайта с подвижен сенник е снабдено и многопозиционна дръжка, както е редно да има и в детска количка, столче за хранене, играчки, батут, колело, триколка. В комплекта на столчето и специална основа е включена за монтаж в автомобил, улесняваща поставянето му с едно движение само. Optimum, Phil&Teds може и директно върху седалката да бъде монтирано с помощта само на предпазните автомобилни колани. Комплектът включва и детска количка Optimum – кошница, основа на детско столчето и инструкция за употреба.

Столчето може до 13 кг да се използва, в автомобила по посока на движението монтирано, или от 9-12 месеца, но обратно на движението. Монтаж. Столчето може върху почти всяка детска количка да се монтира чрез адаптер. Optimum, Phil&Teds може със или без основата да се постави в колата. Това детско столче за кола срещу страничен удар е с подобрена защита и с дишаща тапицерия, която не спарва нежната детска кожа.

Тапицерията е от висококачествен полиестерен плат с много водоусточиви качества и изключително лесно се почиства. Optimum, Phil&Teds с 5-точков предпазен колан е снабдено, има подвижен сенник, подплатена възглавничка и регулируема дръжка. Максимално допустимо тегло в това столче за кола на детето е 13 кг за кошницата и 18 кг след преобразуване. Тегло на кошницата е 3,5 кг, а заедно с основата – 9 кг, което е много олекотено, в сравнение с детска кошарка, столче за хранене, батут, акумулаторна кола, играчки, колело, триколка. Има и място в чантата за бебефон и помпа за кърма.

Лятната детска количка е символ на удоволствие, комфорт и лекота! Моделите са изключително многобройни, още от раждането могат да се използват някои от тях, заради легнало положение изцяло. Някои от тях имат и обемисти, големи сенници, а други едва 3,5 килограма тежат, или в триколка да се преобразуват. Представяте ли си лятна детска количка да може да се преобразува в триколка с управление, а на по-късен етап и в детско колело без родителска дръжка.