Детски колички за близнаци плюс всичко останало

Детска количка за близнаци е между технически най-добре изчислени колички, които максимална сигурност предлагат за децата. Те с два типа конструкции – когато са едно до друго децата на индивидуални седалки, или децата са едно зад друго разположени, така че ширината на тази детска количка да отговаря на ширината и удобствата на стандартна количка. Обаче независимо кой тип ще изберете детска количка за близнаци, е особено важно добре да се чувствате, докато я управлявате, а за децата ви самата тя да е максимално комфортна и удобна, така че на техните индивидуални особености да приляга и характери.

Подарете любов! Подарете им и играчки, кукли, батут, триколка, колело, акумулаторна кола, за да се чувстват социализирани в детска кошарка или столче за хранене. Можете да ги купите от сайта. А за майката купете помпа за кърма, ако е много заета или има проблеми.

За себе си купете бебефон, който може да е и с видеокамера, за да виждате бебето или по-голямото дете, докато играе с акумулаторна кола , играчки, кукли, колело, батут, триколка. Шумовете чрез пет степенен светлинен дисплей биват показвани. Има 120 метра обхват, шалтер за включване и изключване, 2-канална техника, адаптер за ток, регулатор за силата на звука, възможност за окачване и на колан. Този бебефон успокоява посредством светлинки бебето.

Bebetto е полска модерна компания, предлагаща богата гама бебешки аксесоари, детска кошарка, детска количка, столче за хранене, които добиват огромна популярност за кратко време в редица европейски страни.

Детска количка Fabio, Bebetto е подходяща още от раждането, защото има включен кош за новородени в комплекта, а летният кош за деца до 15 кг тегло е подходящ. Кошчето за новородени има заоблено дъно и като мини бебешка люлка може да се използва, снабдено е и с механизъм за застопоряване. Летният кош с лице към родителя може да бъде монтиран или по посока на движението.

Има възможност за регулиране на коша за новородени и позицията на гръбчето, подвижна поставка за крачета има; регулираща се облегалка в няколко позиции; надуваеми гуми от висококачествени и издръжливи материали. Тази детска количка има голям метален кош за пазаруване; тя се сгъва изключително лесно; има регулиращ се голям и удобен сенник и крачна спирачка на задните гуми.